Pääkäyttäjän rooli

Admin Module

Navis Typhoon järjestelmän pääkäyttäjä hyödyntää järjestelmän Admin moduulia. Pääkäyttäjä toimii tällöin myös koordinaattorin roolissa tarkastaen mallien laatua ja toimivuutta. Hän myös julkaisee mallit sopivina kokonaisuuksina käyttäjiä varten. Pääkäyttäjän palvelu voidaan joko hoitaa organisaation omasta toimesta tai palvelu voidaan hankkia ulkoa. Navis Typhoonin käyttö yhdenmukaistaa toimintaa ja tarjoaa tietoa tarvitseville aina ajantasaista tietoa.
Navis Typhoon Admin moduuli pohjautuu iConstruct ja Navisworks ohjelmistoihin.  Näinollen iConstruct lisenssiehaltijat voivat laajentaa ohjelmiston käyttöä osaksi Navis Typhoon järjestelmää ja toimia mm. koordinaattorin roolissa järjestelmää hyödyntävissä projekteissa.

Virtuaalimallien generointi 

Järjestelmä sisältää optiona myös automaattisen Unity-pohjaisten virtuaalimallien generoinnin yhdellä napin painalluksella. Helppokäyttöinen toiminto mahdollistaa ajantasalla olevan mallitiedon käyttämisen virtuaalilaseilla tai virtuaalitilassa. Virtuaalisen mallin käyttäminen mahdollistaa yhteistoiminnan parantumisen projektiorganisaatiossa, organisaation eri henkilöstöryhmien osallistamisen sekä sitä kautta toimivampien ja paremmin käyttäjiä huomioivien suunnitteluratkaisujen saavuttamisen. Virtuaalimalleja hyödynnetään myös Lifecycle Moduulissa.