Asiakasprojektit

Agriculture

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Banking & Financial Services

Mitä asiakkaamme sanovat

Ville Klaavu, Myyntipäällikkö, Fineweld

“Mikäli toiminnan tehostamiseen, suunnitteluun ja toteutukseen panostetaan, sekä me että asiakas hyötyvät. Navisworks for Sitework järjestelmän  käyttäminen visuaalisena käyttöliittymänä on edesauttanut näiden osa-alueiden parantamista

Adina Jägbeck, BIM Project Manager, Skanska Sweden

"En ole koskaan kokenut yhtä vähän hässäkkää ohjelmistokehitys-projektissa. Meillä oli muutamia ideoita Navisworks toimintojen parantamiseen, mutta kun tiedustelimme niiden toteuttamista eri tahoilta emme saaneet edes tarjouksia. Sen sijaan Profoxista todettiin, että kyllä voidaan toteuttaa ja projektit vietiin läpi nopeasti ja tehokkaasti….”

Patrik Lindvall, Manager Construction IT Specialists, NCC Sweden

"Me NCC:llä etsimme jatkuvasti tapoja parantaa työprosessejamme ja siten tehostaa toimintojamme ja Navisworksin apuohjelmiston käyttäminen työmaan hallinnassa virtuaalisen mallin avulla on tästä hyvä esimerkki.."