Profox tunnetaan suomalaisena Autodesk osaajayrityksenä ja Autodesk-
järjestelmätoimittajana​. Yrityksellä onkin yli kahdenkymmenen vuoden kokemus
Autodesk CAD-järjestelmätoimittajana.

Profox toimittaa kaikkia Autodesk-ohjelmistoja, mutta erikoisosaamisalueena ovat mekaniikka- ja laitossuunnittelun Autodesk ohjelmistot (Autodesk Plant ja Product Design tuotteet), Navisworks ja Navistools ohjelmistot rakennus- infra-, ja prosessiteollisuuden tarpeisiin sekä kotimainen Autodesk ohjelmistoihin pohjautuva CADMill mekaniikka- ja laitossuunnittelun ohjelmistojärjestelmä. 
Palveluihimme kuuluvat myös koulutus-, asennus-, tuki- ja konsultointipalvelut näihin ohjelmistoihin. Toimitamme myös mm. Suomi-lokalisoinnit Autodesk Plant ohjelmistoihin.

Kysy meiltä tarjoustamme Autodesk ohjelmistoista, annamme varmasti kilpailukykyisen hinnan ja kaikkiin AutoCAD ja AutoCAD Lt ohjelmistoihin annamme myös 1 vuoden tukisopimuksen kaupan päälle veloituksetta.
Tarjoamme myös korkealaatuisia palveluita kaikille Autodesk asiakkaille, kuten asennus-, koulutus- ja tukipalvelut.
 
Autodesk ohjelmistot ovat hankittavissa määräaikaisina lisensseinä (subscription).
Ohjelmistot on näin otettavissa käyttöön ilman perinteistä investointia itse lisensiin. Käyttäjä maksaa vain käyttöajasta 3 kuukauden, 1, 2 tai 3 vuoden sopimusajalta.
Lisätietoja Autodesk Subscription sopimuksesta
​​
 

AUTODESK OHJELMISTOT

 

Kaikki suunnitteluohjelmistot

 

 
Teollisuudenalat
 

​Kysy meiltä hinta ja/tai lisätietoja Autodesk ohjelmistoista ja niihin liittyvistä palveluista, haemme yrityksellenne edullisimman tavan hankkia ohjelmiston käyttöoikeus

AUTODESK TOIMIALAKOKOELMAT (INDUSTRY COLLECTIONS)

 
Edullisin tapa hankkia Autodesk pohjainen suunnittelujärjestelmä on hankkia alakohtainen toimialakokoelma eli Industry Collection ohjelmistopaketti.
Alakohtainen Industry Collection on erittäin laaja kokoelma ko. alan koko työprosessin hallintaan tarkoitettuja ohjelmistoja sekä pilvipalveluita.
Hinnallisesti Industry Collection subscription kannattaa aina , mikäli on tarve useamman kuin yhden Autodesk ohjelmiston käyttämiseen.
Oikean toimialakokoelman valitseminen on tehty helpoksi ja yksinkertaiseksi.
Toimialakokoelman hankintatapa on määräaikainen lisenssi, joka toimitetaan joko käyttäjäkohtaisena tai multiuser lisenssinä (verkkolisenssi)
Autodesk AEC Collection; Laitos ja rakennussuunnittelun sekä rakentamisen kokoelma
Autodesk Product Design Collection; mekaniikka- ja tuote- ja tehdassuunnittelun kokoelma
Autodesk Media & Entertainment Collection; Media ja viihdealan kokoelma
Toimialakokoelmien sisältämät ohjelmistot

 Kokoelmat sisältävät hyvin laajan kokelman toimialan työprosessiiin liittyviä ohjelmistoja , usein omassa projektityössä tarpeettomiltakin tuntuvia ohjelmistoja. Käyttäjäorganisaatio voi kuitenkin itse valita asennettavat ja käyttöönotettavat ohjelmistot kokoelmasta, kaikkea ei siis tarvitse asentaa käyttöön.

​Lisätietoja Autodesk toimialakokoelmista

 

Haukilahdenkatu 4

00550 Helsinki
Emalikatu 9, 04440 Järvenpää

puh: 0207 416620

Pitkämäenkatu 6, 20550 Turku
puh: 044-9760 389

Myynti :

Ismo Knihti, 044-9760 389

Ari Puuskari 0400-488 267
Miko Puuskari 040-964 5256
Tekninen tuki:

Miikka Vehkaoja 040-5260 442

 

© Profox Companies Ltd, 2016