AutoCAD pohjainen CADMill laite- ja laitossuunnitteluratkaisu tarjoaa laajan kokonaisjärjestelmän laitoksen suunnitteludokumenttien luontiin, laitoksen tiedonhallintaan suunnittelun dokumentointiin sekä työkaluksi kunnossapitoon koko laitoksen käyttöiän ajan. CADMill -järjestelmä on kehitetty ensisijaisesti suomalaisen teollisuuden lähtökohdista teollisuuslaitosten, laitetoimittajien ja suunnittelutoimistojen työkaluksi, vaativaan laite-, mekaniikka- ja tehdassuunnittelutyöhön ja tiedonhallintaan.
CADMill Plant Design -laite- ja laitossuunnittelujärjestelmä koostuu koko laitossuunnittelun kattavista moduleista, prosessi-, mekaniikka, sähkö- ja automaatiosuunnittelualueisiin liittyen. Koko järjestelmä on rakennettu siten, että se palvelee kattavasti eri projektiryhmiä kunnossapidossa, laitesuunnittelussa ja alan konsulttiyrityksissä. Järjestelmän käyttää alustanaan Autodeskin, ohjelmistoja, joka mahdollistaa helpon käyttöönoton ja lyhyen oppimisajan Autodeskin ohjemistoja osaaville käyttäjille.

  

CADMILL PLANT DESIGN -JÄRJESTELMÄ

Johtava kotimainen teollisuuslaitosten suunnittelun ja tiedonhallinnan kokonaisjärjestelmä

CADMill Automation- ohjelmistomoduli instrumentti- ja moottoripiirien suunnitteluun ja ylläpitoon

CADMill Automation on ohjelmistomoduli, jonka avulla suunnitelaan ja ylläpidetään instrumenttipiirejä ja moottorilähtöjä.CADMill Automation ohjelmiston avulla on helppoa ja tehokasta luoda piirikaaviot generoimalla ne suoraan tietokannasta.

Ohjelmiston tietokanta pitää sisällään ja sillä hallitaan:

- Systems

- Prosessiasemat, kaapit, kehikot ja korttipaikat

- Prosessikortit , IO kortit ja kanavat

- Ristikytkennät ja kenttäkotelot

- Field boxes and terminal block battens

- Kenttälaitteeet ja muuntimet

- Sähkönsyöttö- ja ilmanjakokeskukset

- Runko- ja kenttäkaapelit

- Vakiokytkennät
 

Tietokantapohjainen älykäs sovellus pitää sisällään paljon automaattisia toimintoja, joiden avulla parannetaan oleellisesti suunnittelutyön tehokkuutta. Ohjelmisto esimerkiksi valitsee automaattisesti vapaat kanavat, kenttäkotelot ja kaapelit piiriä luotaessa ja yhdistää pääkaapelit ristikykentäkaapeille sekä kenttäkoteloille automaattisesti kaapelityypin mukaisesti. Kun säätöpiirin tiedot ja kytkennät on syötetty tietokantaan, vakiopiiriä vastaava instrumenttipiirikaavio luodaan automaattisestio AutoCAD piirustukseksin AutoCAD and myös iihen liittyvät luettelot on mahdollista tulostaa automaattisesti järjestelmästä. Käyttäjä voi luoda ja lisätä vapaasti vakiokytkentöjä ohjelmiston kirajstoon. Lisäksi ohjelmisto sisältää PSK käsikirja 2:n mukaiset kytkentäpiirustukset.

Ohjelmisto tukee seuraavia automaatiojärjestelmiä:

- Alcont 1

- Alcont 3000

- Autolog

- Damatic XD

- Measurex

- Siemens S5

- Siemens S7

​Lisätietoja ja tarjouspyynnöt liittyyen CADMIll Automation ohjelmistoon​

Haukilahdenkatu 4

00550 Helsinki
Emalikatu 9, 04440 Järvenpää

puh: 0207 416620

Pitkämäenkatu 6, 20550 Turku
puh: 044-9760 389

Myynti :

Ismo Knihti, 044-9760 389

Ari Puuskari 0400-488 267
Miko Puuskari 040-964 5256
Tekninen tuki:

Miikka Vehkaoja 040-5260 442

 

© Profox Companies Ltd, 2016