Lehdistötiedoite 10.10.2014 Järvenpää

Profox Companies Oy:lle Autodeskin Consulting Specialization sertifikaatti

 

 

Autodesk Partneryritys Profox toimittaa it-konsultointipalveluja prosessi- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin.
 

 

Järvenpää, Suomi;  Profox Companies Oy, Virtuaalisen suunnittelun ja rakentamisen sekä prosessiteollisuuden suunnittelutyökalujen asiantuntijayritys on tänään saanut Autodeskin myöntämän Consulting Specialization sertifikaatin. Autodesk Inc on maailman johtava 2D/3D suunnitteluohjelmistojen valmistaja.


Autodeskin Konsultointisertifioituna Partner-yrityksenä, Profox Companies on osoittanut, että se on tehnyt suuren investoinnin henkilöstönsä osaamiseen, sillä on selkeä liiketoimintasuunnitelma konsultointipalvelujen tuottamisesta, sekä korkeatasoisia referenssiasiakkaita ja että henkilöstöllä on erittäin korkeatasoista alan osaamista joiden avulla yritys pystyy tarjoamaan laadukkaita palveluja prosessi- , laitevalmistus- ja rakennusteollisuudenalan asiakkailleen.

 

Uusi  Autodesk Partner Specialization -sertifikaatti varmistaa Autodesk jälleenmyyjän palvelujen laatua yrityksen tuntemilla toimialoilla.

Täyttämällä Autodeskin asettamat tiukat kriteerit palvelujen laadun suhteen sekä käymällä lävitse koulutusohjelmat Profox Companies Oy on osoittanut, että se pystyy maailmanlaajuisesti toimimaan luotettavana asiantuntijana Autodesk asiakkailleen

 

"Consulting Specialization sertifikaatti antaa merkittävän lisäarvon asiakkaillemme takaamalla palvelujemme laatutason ja se vahvistaa myös suhdetoimintaa Autodeskiin päin" , sanoo Profoxin toimitusjohtaja  Ari Puuskari. "Monipuoliset palvelumme nojaavat yli 20 vuoden kokemukseen työskentelystä laitetoimittajien ja prosessi- sekä rakennusteollisúudenalan asiakasyritysten parhaaksi."

 

REALISE YOUR VISION

 

Profox Companies Oy:stä

Profox Companies Oy on Järvenpäässä toimiva  vuonna 1991 perustettu suomalainen IT alan palveluyritys, joka suunnittelee ja toimittaa suunnittelualan (CAD), tiedonhallinnan ja 3d-projektinhallinnan ohjelmistojärjestelmiä
prosessi - , metalli- ja rakennusteollisuudenalan yrityksille. Tavoitteenamme on toteuttaa kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka täyttävät asiakasyritystemme tarpeet ja varmistamme siten ohjelmistoinvestoinneista saatavan maksimaalisen hyödyn. Olemme myös mukana asiakkaidemme projekteissa varmistamassa sujuvaa käyttöä.
Lisätietoja toimitusjohtaja Ari Puuskari p. 0400-488 267 , ari.puuskari@profox.com , www.profox.com

 

 

Autodesk is a registered trademark of Autodesk, Inc. and/or its subsidiaries and/or affiliates, in the USA and/or other countries. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders.

 

Haukilahdenkatu 4

00550 Helsinki
Emalikatu 9, 04440 Järvenpää

puh: 0207 416620

Pitkämäenkatu 6, 20550 Turku
puh: 044-9760 389

Myynti :

Ismo Knihti, 044-9760 389

Ari Puuskari 0400-488 267
Miko Puuskari 040-964 5256
Tekninen tuki:

Miikka Vehkaoja 040-5260 442

 

© Profox Companies Ltd, 2016