Typhoon pieni.png

Julkistustilaisuus
 Helsinki 19.3 klo 13.30

”Navis Typhoon ei ole ainoastaan uusi ohjelmistoplatform vaan kokonaan uusi toimintamalli projektin 3D aineistojen käyttämiseen ja hallinnointiin.


Toimintamalli on muuttamassa kokonaan investointiprojektin käytänteitä kustannustehokkaampaan suuntaan sekä mahdollistamassa elinkaariajattelun konkretisoitumista uutta teknologiaa hyödyntämällä.”

Tervetuloa Navis Typhoon järjestelmän julkistustilaisuuteen 19.3 klo 13.30-16.00 Helsinkiin, Aallonkulman kokoustilaan Alvar Aallonkatu 3 B (muutaman minuutin kävelymatka Helsingin Rautatieasemalta)

Ohjelma 19.3
-13.30 Avaus ja iltapäiväkahvit
-14.00 Teollisuuden projektien visualisointi uudelle tasolle
-14.15 Navis Typhoon- "Uusi konsepti teollisuuden projekteihin",
            Navis Typhoonin tarina
-14.30 Ohjelmiston ja palvelualustan demo (myös Site Control demo)

-15.15 Navis Typhoon kehitysryhmä
-15.30 Profox Navisworks asiakascasejen esittelyä
-15.45 Kysymyksiä & vastauksia

Navis Typhoon - Visuaalinen projektiportaali ja palvelualusta projektiosapuolille

Filosofia

Navis Typhoon on uudenlaisella filosofialla rakennettu visuaalinen projektiportaali ja palvelualusta, joka hyödyntää teollisuuden investointihankkeissa käytettyjä Navisworks malleja. Tämän vuoksi se on täysin riippumaton käytettävistä suunnittelujärjestelmistä.

Toimintatapa

Järjestelmä mahdollistaa systemaattisen toimintatavan mallien hyödyntämisessä. 3D-mallit ja niistä luotavat virtuaalimallit ovat helposti käytettävissä suunnittelun ja työmaan ohjauksessa sekä elinkaaren aikana.

Helppokäyttöisyys

Käyttäjältä ei vaadita minkään ohjelmiston erikoisosaamista, erillistä ohjelmistoasennusta eikä erikoiskoulutusta järjestelmän käyttöön.

Projektin

hallinta

Navis Typhoonin avulla organisaatio myös hallitsee oman projektinsa mallitietoa  mahdollistaen sujuvan projektienhoidon yhdessä suunnittelukonsulttien ja laitetoimittajien kanssa.

Navis Typhoonilla

vähintään 20 % säästöt projektitoiminnassa!

Navis Typhoon 

palvelukonsepti