TIEDOTE                                                                  Helsinki,19.5.2016
 
                      PROFOX COMPANIES OY NESTE JACOBS OY:N AUTODESK- LAITOSSUUNNITTELUOHJELMISTOJEN TOIMITTAJAKSI
 
 
Ohjelmistoyritys Profox Companies Oy ja prosessiteollisuuden teknologia-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluiden toimittaja Neste Jacobs Oy ovat sopineet Autodesk-pohjaisen pääasiassa laitossuunnitteluun tarkoitetun ohjelmistojärjestelmän toimittamisesta Neste Jacobs Oy:n käyttöön kattaen toimipaikat Suomessa, Ruotsissa ja Abu Dhabissa.
Lue lisää
Järjestelmä toimitettiin edellä mainitut maat kattavaan palvelimeen, josta CAD-lisenssejä jaellaan Neste Jacobs Oy:n käyttäjien tarpeisiin. Keskitetyllä ohjelmistojen hallinnalla haetaan joustavuutta ja säästöjä lisenssikustannuksissa.
 
Toimitetun järjestelmän keskeisimpiä komponentteja ovat AutoCAD 2016, AutoCAD P&ID -ohjelmisto prosessikaaviosuunnitteluun, AutoCAD Plant 3D laitoksen 3D-suunnitteluun sekä Autodesk Navisworks -ohjelmisto 3D-mallien koordinointiin ja laadunvarmistukseen. Ohjelmistojen käyttöönotolla haetaan joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä projektityöskentelyssä sekä myös merkittäviä säästöjä ohjelmistojen käyttökustannuksissa. Nämä ohjelmistot täydentävät nykyisiä suunnittelujärjestelmiä.
 
”Autodeskin laitossuunnittelutuotteet täyttivät Neste Jacobs Oy:n testien tiukat vaatimukset. Profox Companies Oy:n laaja ja kattava kokemus laitossuunnittelujärjestelmistä helpotti Neste Jacobs Oy:n päätöksentekoa järjestelmätoimittajan valintatilanteessa”, toteaa Neste Jacobsin Engineering järjestelmien managerina toimiva Juha-Matti Myyry
 
 
Neste Jacobs Oy:llä on 60 vuoden kokemus vaativien teknologia-, suunnittelu- ja projektinjohto-palveluiden toimittajana Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Asiakaskuntana Neste Jacobs Oy:llä ovat öljy-, kaasu-, petrokemian-, kemian-, biojalostus-,
biokemian-, biofarma- ja elintarviketeollisuuden sekä teollisen infrastruktuurin (terminaalit, satamat, sähkönjakelu, vedenkäsittely ja tehdasautomaatio) yritykset. Pohjoismaisten kotimarkkinoiden lisäksi Neste  Jacobs Oy panostaa globaaleihin kasvumarkkinoihin. Yritys työllistää n. 1300 ammattilaista maailmanlaajuisesti.
 
Profox Companies Oy on vuonna 1991 perustettu ohjelmistoyritys, joka toimittaa prosessi- ja rakennusteollisuuteen CAD-suunnitteluohjelmistoja, Autodesk NavisWorks -tietomallityökaluohjelmistoja, sekä alan konsultointia ja koulutuspalveluja. Yritys on erikoistunut CAD-järjestelmätoimittajana tehdassuunnitteluun sekä virtuaalisten 3D-mallien hyödyntämiseen teollisuuden suunnittelussa, asennustyömaalla ja kunnossapidossa.
 
 
Lisätietoja:
Profox Companies Oy
Ari Puuskari
ari.puuskari@profox.com
http://www.profox.com

Haukilahdenkatu 4

00550 Helsinki
Emalikatu 9, 04440 Järvenpää

puh: 0207 416620

Pitkämäenkatu 6, 20550 Turku
puh: 044-9760 389

Myynti :

Ismo Knihti, 044-9760 389

Ari Puuskari 0400-488 267
Miko Puuskari 040-964 5256
Tekninen tuki:

Miikka Vehkaoja 040-5260 442

 

© Profox Companies Ltd, 2016