top of page
clearedge-3d-2dbb8afb_edited.jpg

ClearEdge3D -ohjelmistot

ClearEdge 3D -ohjelmistot ovat erittäin kehittyneitä ohjelmistoja laitos- ja rakennushankkeiden suunnittelu ja työmaanaikaisten toimintojen tehostamiseen silloin kun käytetään laserkeilauksella tuotettua pistepilveä.

Niiden avulla tehostetaan ja nopeutetaan suunnittelutyötä ja varmistetaan rakentamisen oikeellisuutta.

Edgewise 

 

EdgeWise on as-built mallinnusohjelmisto, joka luo 3D mallin pistepilvestä hyvin kehittyneellä algoritmilla. Se mallintaa putkistot, teräsrakenteet, kanaviston, seinät ja kaapelihyllyt hyödyntäen erilaisilla teknologioilla luotua pistepilviaineistoa. Toiminto lisää työn tarkkuutta ja nopeuttaa merkittävästi mallinnustyötä perinteiseen tapaan verrattuna. Ohjelmisto lisää malliin myös älykkyyden liittämällä siihen komponetti ja tai rakenneosatiedon.

Verity

Havaitse työmaan poikkeamat ennenkuin ne muuttuvat kalliiksi ongelmiksi

Ohjelmisto vertailee työmaalta laserkeilattua pistepilviaineistoa alkuperäiseen suunnittelumalliin ja näyttää havaitut poikkeamat visuaalisena esityksenä ja raportteina. Toimii Navisworks ympäristössä, tulokset voidaan julkaista Navis Typhoon järjestelmään.

 

https://youtu.be/5WJhaA7uHaw (video)

Rithm for Navisworks

Rithm for Navisworks analysoi laserkeilausaineistoja tarkistaakseen valettujen lattioiden tasaisuutta ja luo raportit analysoidusta datasta. Se mahdollistaa lähes reaaliaikaisen tarkistamisen lattioiden, seinien ja palkkien poikkeamiin mahdollistaen projektien aikataulussa pysymisen.

 

https://youtu.be/urMNPs4nNKQ (video)

Kysy minulta lisää ClearEdge3D -ohjelmistoista

Miikka Vehkaoja2019-03-06.png

Miikka Vehkaoja

040 526 0442

miikka.vehkaoja@profox.com

Tekninen johtaja

bottom of page