TERÄSRAKENNESUUNNITTELU


Teräsrakneteiden suunnitteluratkaisuutkistosuunnitteluratkaisu koostuu joko Autodesk Plant Suite (isot teräsrakenteet) tai Autodesk Product Design Suite (laiteikkojen rakenteet) ohjelmistoista tai kotimaisesta tietokantapohjaisesta CADMill Mechanic sovelluksesta sekä Profoxin toimittamista palveluista

 

Profox palvelukonsepti

Palvelusopimukset
Koulutus

Käyttöönottopalvelu

 

Ohjelmistot:

 

CADMill Mechanic
 
Kotimainen AutoCAD pohjainen tietokannan sisältävä sovellus, jossa laajat ominaisuudet prosessilaitosten lay-out suunnitteluun, mekaniikka-, laite ja teräsrakennesuunnitteluun .
Sopiva ohjelmisto myös tehtaan kunnossapitosuunnitteluun
 
Autodesk Plant Design Suite
 
Autodeskin laaja laitossuunnitteluohjelmistopaketti, jossa 3 eri tasoa
Standard - peruskaaviosuunnittelu
Premium - kaavio ja laitoksen 3D-suunnittelu sekä projektikoordinaation perustyökaluohjelmistot
Ultimate - kaavio ja laitoksen sekä laitteiden ja rakenteiden 3D-suunnittelu sekä projektikoordinaattorin törmäystarkastelun sisältävä  työkaluohjelmistot (teräsrakennesuunnitteluun Revit Structure ja AutoCAD Structural Detailing)
 
Autodesk Product Design Suite
 
Autodeskin laaja mekaniikkasuunnittelun ohjelmistoratkaisu, joka sisältää laite- ja mekaniikkasuunnittelun, konstruktioiden ja mekanismien simuloinnin ja visualisoinnin, kollaboraation ja projektikoordinaatioon tarkoitetut ohjelmistotyökalut.
Suitejen sisältämä Inventor ohjelmisto sisältää teräsprofiilikirjastot, jotka sovelötuvat koneikkojen ja laitteiden teräsrakenteiden suunnitteluun.
Autodesk Product Design Suite ohjelmistoja on 2 eri tasoa:

Premium -  AutoCAD, AutoCAD Mechanical ja Inventor ohjelmistot, Navisworks Simulate peruskoordinaatioon, perustiedonhallinta (Vault basic) sekä ohjelmistot visualisointiin ja presentaatiokuvien tekemiseen (3ds Max Design ja Showcase ohjelmistot)
Ultimate - sisältää edellisten lisäksi Inventor Professional (lisätty mm. lujuuslaskenta ja laiteputkistojen suunnittelu), Navisworks Manage projektikoordinaattorin työkalun, sekä AutoCAD Electrical ohjelmiston laitteiden sähköpiirikaavioiden suunnitteluun.
 
 

 

 

Haukilahdenkatu 4

00550 Helsinki
Emalikatu 9, 04440 Järvenpää

puh: 0207 416620

Pitkämäenkatu 6, 20550 Turku
puh: 044-9760 389

Myynti :

Ismo Knihti, 044-9760 389

Ari Puuskari 0400-488 267
Miko Puuskari 040-964 5256
Tekninen tuki:

Miikka Vehkaoja 040-5260 442

 

© Profox Companies Ltd, 2016