top of page

Navis Typhoon toimintatavalla

jopa 20 % säästöt projektitoiminnassa!

Typhoon logo Inkscape Turkoosi vector PNG.png

ONNISTUNUT INVESTOINTIHANKE WEBINAARISARJA:

WEBINAARI 1, 23.11.2021 klo 10.00:

Navis Typhoon palvelukonsepti -onnistunut hanke projektinomistajan näkökulmasta

Webinaarissa esitetään Navis Typhoon järjestelmän peruskäyttöä sekä investointihankkeen aikana sekä sen jälkeen laitoksen elinkaarivaiheen aikana. Miten järjestelmää ja palveluita hyödynnetään projektin läpimenoajan lyhentämiseksi ja virheiden minimoimiseksi ? Miten kunnossapitotyötä tehostetaan yleisesti ja seisakkien aikana ajantasaisen visuaalisen käyttöliittymän avulla?


Webinaarimme antaa vastauksia näihin kysymyksiin , esittelyssä Keskeisenä osiona läpikäydään Web Palvelu osiota ja sen hyödyntämisen erilaisten 3D aineistojen ja niihin linkattujen tietojärjestelmien ja dokumenttien suhteen.

Navis Typhoon järjestelmä on laajasti projektityössä ja myös valmiin kohteen elinkaaren aikana hyödynnettävä pilvipohjainen projektiportaali, joka mahdollistaa projektiosapuolten saumattoman työskentelyn ja kommunikoinnin myös etäkäyttöisesti paikasta ja ajasta riippumattomasti.


Järjestelmän käyttäminen ei edellytä jo totuttujen työkalujen ja toimintamallien korvaamista kokonaan uudelle järjestelmällä, koska se pohjautuu useimmissa projekteissa jo laajasti käytössäoleviin Navisworks malleihin. Mallien hyödyntämistä voidaan jatkaa nyt vain huomattavasti laajennetuilla ominaisuuksilla ja mahdollisuuksilla helpon webbipohjaisen käyttöliittymän kautta. Lisäksi järjestelmällä hallitaan myös muunlaisia aineistoja kuten muutossuunnitteluhankkeissa käytettäviä pistepilviaineistoja ja 360 kuvia.

Järjestelmän julkaisutoiminta ja aineistojen käsittelyyn ja muunteluun  liittyvät työt kuuluvat Navis Typhoon palvelukonseptiin, joten omia resursseja ei tarvita.

 Webinaari järjestetään Teams Live Event tilaisuutena. Esittelyn pitää ohjelmistoasiantuntija Miikka Vehkaoja Profoxilta.

Rekisteröidy nyt mukaan tähän mielenkiintoiseen webinaariin ja saat uutta tietoa mm:

  • Miten erilaisia 3D-aineistoja ja niihin liitettyä dataa hyödynnetään helposti projektitoiminnan tehostamiseksi
     

  • Kuinka järjestelmän avulla kommunikoidaan tehokkaasti projektityöryhmän jäsenten välillä
     

  • Miten järjestelmän eri osiot liittyvät toisiinsa ja miten järjestelmää palvelee laajasti myös elinkaarenaikasta käyttöä
     

Admin palvelu
90 €/tunti

WEB palvelu
alk. 40 €/käyttäjä/kk

WEB palvelu

Navis Typhoon hyödyt

Kysy minulta lisää Navis Typhoonista

Ari Puuskari 2018-11-08.png

Ari Puuskari

0400-488 267

ari.puuskari@profox.com

Toimitusjohtaja

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haukilahdenkatu 4B

00550 Helsinki

puh: 0400-488 267

 

Pitkämäenkatu 6

20250 Turku

puh: 044-9760 389

Myynti:

sales@profox.com
 

Tuki:
support@profox.com

Meille töihin?

Avoimet hakemukset voi lähettää CV:ineen osoitteeseen sales@profox.com

bottom of page