top of page
Profox

PROFOX-KANAVA

Täältä löydät tietoa digitaalisista teollisuusympäristöistä

helposti kulutettavassa muodossa

Katso asiakastarinat

Miten Walki Group hyödyntää
digitaalista teollisuusympäristöä

- Haastattelussa Mikko Nurminen
1-2 min videot

Katso Mikko Nurmisen koko haastattelu:
Miten Walki käyttää digitaalisia teollisuusympäristöjä
13 min video

Walkin haastattelu

Katso webinaarit

Naviswork Freedom
Navisworks Simulate
Navisworks Manage

Tervetuloa oppimaan mitä kaikkea Navisworks aikataulutuksella voi tehdä!

Navisworks

"Navisworks aikataulutus: Tiedä, mitä et tiennyt" -webinaarimme tarjoaa syvällisen katsauksen TimeLiner-työkaluun, jonka avulla voit tehokkaasti visualisoida ja hallita projektisi aikatauluja suoraan 3D-malleissa.

Mestari Talks -webinaarisarja:
Haastattelussa maailman nopeimman seisokin kehittäjä Kari Kotirinta

Mestari Talks - Kari Kotirinta

Tervetuloa katsomaan Profoxin "Mestari Talks" -webinaarisarjan avaavaan jaksoon, jossa saamme ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia suoraan Kari Kotirinnalta – seisokkien kehittämisen uranuurtajalta.

 

Kari on urallaan luonut innovaatioita ja auttanut yrityksiä saavuttamaan merkittäviä tuloksia. Tässä webinaarissa hän tarjoaa oivalluksia tehokkaampien seisokkistrategioiden toteuttamiseksi, jakaa käytännön vinkkejä ja uusia ideoita seisokkiprojektien parantamiseen, vastaten teollisuuden muuttuviin tarpeisiin.

Teollisuuden maailma on jatkuvassa muutoksessa, mutta monet sen perushaasteet säilyvät muuttumattomina. Tämän vuoksi on ensiarvoisen tärkeää jakaa kokeneiden asiantuntijoiden vuosien varrella kertynyttä tietoa ja kokemusta seuraaville sukupolville. "Mestari Talks" -webinaarisarja on suunniteltu välittämään näitä arvokkaita oppeja ja edistämään kokemustiedon siirtämistä teollisuusalalla.

Haastattelussa Kari Kotirinta, jolla on yli neljän vuosikymmenen kokemus seisokkien kehittämisestä, mukaan lukien 15 vuoden panos Loviisan ydinvoimalaitoksen eri rooleissa – suunnittelusta asennuspäällikköön ja seisokkien aikataulukeskuksen päällikköön. Tänä aikana hän oli avainasemassa kehittämässä maailman tehokkaimpia vuosihuoltoseisokkeja ja niihin liittyviä tietojärjestelmiä Fortumilla, joiden kehitystyö on jatkunut hänen jälkeensä. Kari jakaa arvokkaita oivalluksia seisokkiprojektien kehittämiseen, korostaen yhteistyön, teknologian käytön ja uusien menetelmien merkitystä teollisuuden haasteisiin vastaamisessa. Hänen osaamisensa ja innovaationsa ulottuvat Fortumin ulkopuolelle, parantaen seisokkien hallintaa globaalisti. Karin syvällinen kokemus ja osaaminen tekevät hänestä korvaamattoman inspiraation lähteen kaikille alalla toimiville.

Kenelle: Suunnattu teollisuusalan johtajille, päätöksentekijöille, projektinhallinnan ammattilaisille, insinööreille ja teknisille asiantuntijoille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita teollisuusprosessien optimoinnista ja innovaatioiden hyödyntämisestä.

  • Tehokkaan seisokin peruselementit ja avainaskeleet sen mahdollisimman tehokkaaseen toteuttamiseen

  • Seisokkiprojektien tyypilliset haasteet ja niiden ratkaiseminen

  • Kommunikoinnin ja ennakkosuunnittelun merkitys projektiin

  • Digitaalisten teollisuusympäristöjen ja uusien teknologioiden, kuten tekoälyn, tuomat mahdollisuudet

 

AutoCAD Plant 3D: käyttö vaativissa laitossuunnitteluprojekteissa

Navisworks

Autodesk Plant 3D on suunniteltu teollisuuden suunnitteluun ja putkistojen mallintamiseen. Sen avulla voi luoda tarkkoja 3D-malleja teollisuuslaitoksista, mukaan lukien putkistot, laitteistot ja rakenteelliset komponentit.

 

Plant 3D integroituu saumattomasti muihin Autodesk-tuotteisiin, tarjoten kattavan ratkaisun projektin kaikkiin vaiheisiin suunnittelusta toteutukseen.

Profox kutsuu sinut osallistumaan ilmaiseen webinaariimme, jossa keskitymme ohjelmiston käyttöön vaativissa teollisuusprojekteissa. 

Osallistu livenä tai katso myöhemmin!

Tämä webinaari on erinomainen tilaisuus kaikille, jotka työskentelevät vaativissa teollisuusprojekteissa ja haluavat syventää osaamistaan Autodesk Plant 3D:n käytössä. Olitpa sitten kokenut suunnittelija tai vasta tutustumassa teollisuuden 3D-mallinnukseen, löydät webinaaristamme arvokkaita vinkkejä ja menetelmiä, jotka tekevät suunnitteluprosessistasi tehokkaamman ja tuloksellisemman. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä – liity mukaan oppimaan, miten voit ottaa kaiken irti Autodesk Plant 3D:stä teollisuusprojekteissasi.

Katso uutiset

Kiitos!

Tilaa uutiskirje
bottom of page