top of page
Webinaarit

Tulevat
webinaarit
- osallistu livenä tai katso myöhemmin

Kevään 2024
Navis-koulutuskampanja 

*Navis-koulutukset 31.5.24 asti         

 vain 100 € / ½ pv tai 200 € / 1 pv

**Kysy tarjousta yrityskohtaisista koulutuksista

Mestari Talks -webinaarisarja 2:
Pikakurssi seisokkien parempaan suunnitteluun - Kari Kotirinta

ke 24.4

14-15

Tervetuloa osallistumaan Profoxin "Mestari Talks" -webinaarisarjan toiseen jaksoon, jossa saamme ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua pikakurssiin, jonka pitää Kari Kotirinnalta – seisokkien kehittämisen uranuurtajalta.

 

Kari on urallaan luonut innovaatioita ja auttanut yrityksiä saavuttamaan merkittäviä tuloksia. Liity asiantuntijamme Kari Kotirinnan seuraan, kun hän pureutuu syvälle seisokkisuunnittelun ytimeen.

Tässä pikakurssissa opit: 

 

  • Seisokkisuunnittelun tärkeimmät asiat: Miten suunnittelu muodostaa onnistuneen seisokin

  • Teknologian hyödyntäminen: Kuinka nykyaikaiset työkalut ja teknologiat voivat tehostaa seisokkeja

  • Ratkaisukeskeinen yhteistoiminta: Opi tunnistamaan potentiaaliset riskit ja kehityskohteet ajoissa

 

Ilmoittaudu nyt - osallistu livenä tai katso myöhemmin!

Teollisuuden maailma on jatkuvassa muutoksessa, mutta monet sen perushaasteet säilyvät muuttumattomina. Tämän vuoksi on ensiarvoisen tärkeää jakaa kokeneiden asiantuntijoiden vuosien varrella kertynyttä tietoa ja kokemusta seuraaville sukupolville. "Mestari Talks" -webinaarisarja on suunniteltu välittämään näitä arvokkaita oppeja ja edistämään kokemustiedon siirtämistä teollisuusalalla.

Kari Kotirinnalla on yli neljän vuosikymmenen kokemus seisokkien kehittämisestä, mukaan lukien 15 vuoden panos Loviisan ydinvoimalaitoksen eri rooleissa – suunnittelusta asennuspäällikköön ja seisokkien aikataulukeskuksen päällikköön. Tänä aikana hän oli avainasemassa kehittämässä maailman tehokkaimpia vuosihuoltoseisokkeja ja niihin liittyviä tietojärjestelmiä Fortumilla, joiden kehitystyö on jatkunut hänen jälkeensä. Kari jakaa arvokkaita neuvoja seisokkiprojektien kehittämiseen, korostaen yhteistyön, teknologian käytön ja uusien menetelmien merkitystä teollisuuden haasteisiin vastaamisessa. Hänen osaamisensa ja innovaationsa ulottuvat Fortumin ulkopuolelle, parantaen seisokkien hallintaa globaalisti. Karin syvällinen kokemus ja osaaminen tekevät hänestä korvaamattoman inspiraation lähteen kaikille alalla toimiville.

Kenelle: Suunnattu teollisuusalan johtajille, päätöksentekijöille, projektinhallinnan ammattilaisille, insinööreille ja teknisille asiantuntijoille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita teollisuusprosessien optimoinnista ja innovaatioiden hyödyntämisestä.

Ilmoittaudu mukaan livenä tai katso myöhemmin!

bottom of page