top of page

AutoCAD Plant 3D: käyttö vaativissa laitossuunnitteluprojekteissa

18.6

14-15

Autodesk Plant 3D on suunniteltu teollisuuden suunnitteluun ja putkistojen mallintamiseen. Sen avulla voi luoda tarkkoja 3D-malleja teollisuuslaitoksista, mukaan lukien putkistot, laitteistot ja rakenteelliset komponentit.

 

Plant 3D integroituu saumattomasti muihin Autodesk-tuotteisiin, tarjoten kattavan ratkaisun projektin kaikkiin vaiheisiin suunnittelusta toteutukseen.

Profox kutsuu sinut osallistumaan ilmaiseen webinaariimme, jossa keskitymme ohjelmiston käyttöön vaativissa teollisuusprojekteissa. 

Osallistu livenä tai katso myöhemmin!

Profox%202020_2_edited_edited.jpg

Tämä webinaari on erinomainen tilaisuus kaikille, jotka työskentelevät vaativissa teollisuusprojekteissa ja haluavat syventää osaamistaan Autodesk Plant 3D:n käytössä. Olitpa sitten kokenut suunnittelija tai vasta tutustumassa teollisuuden 3D-mallinnukseen, löydät webinaaristamme arvokkaita vinkkejä ja menetelmiä, jotka tekevät suunnitteluprosessistasi tehokkaamman ja tuloksellisemman. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä – liity mukaan oppimaan, miten voit ottaa kaiken irti Autodesk Plant 3D:stä teollisuusprojekteissasi.

bottom of page