top of page
hybridmodel.png

Laserkeilaus
Inventointimallinnus
Digitaalinen Kaksonen

Laserkeilaus:
 

Olemme erikoistuneet rakennetun ympäristön tarkkaan laserkeilaukseen perustuvaan 3D-tiedonkeruuseen. Käytämme alan parhaita työprosesseja (PSK3402) ja markkinoiden eturivin mittauslaitteita (Leica RTC360). Tuemme monipuolisesti pistepilvien  tiedonsiirtoa suunnitteluohjelmiin. Työmme tuloksena mitat pitävät paikkansa!

Inventointimallinnus:
 

Jalostamme pistepilviaineistoista luotettavia geometrisia 3D-malleja. Inventointimalli voi olla kolmioverkkopintamalli, tasoluokiteltu as-built -malli tai älykäs BIM-malli. Mallien tietosisältö ja mallinnustarkkuus  asiakkaan tarpeiden ja vaatimusmäärittelyn mukaisesti. Tuemme monipuolisesti 3D-mallien tiedonsiirtoa suunnittelu- ja simulointiohjelmiin. (esimerkiksi layout-  ja CFD-simulointi
Inventointimallinnusta käytetään tyypillisesti lähtötietoja inventoitaessa tai hankkeen valmistuttua suunnittelumalli päivitetään As-Built (Kuten rakennettu) tasolle.

Älykäs malli /Digitaalinen kaksonen:

Älykäs malli-palvelussa valmiiseen pistepilven pohjalta tuotettuun as-Built -malliin lisätään ominaisuustietoja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Näitä voivat olla esimerkiksi laitteiden ja putkistojen positiotietoja, linkkejä kunnossapitotietoihin ja reaaliaikaisiin seurantatietoihin.Älykkyyden lisäämisessä käytetään automatisoituja työprosesseja ja malleja voidaan hyödyntää erilaisissa digitaalisissa käyttöliittymissä.

Kysy minulta lisää palvelustamme

Ari Puuskari 2018-11-08.png

Ari Puuskari

0400-488 267

ari.puuskari@profox.com

Toimitusjohtaja

bottom of page