top of page
Magnus_edited.jpg

CADMill -ohjelmistot

CADMill Mechanic

 

CADMill Mechanic on täydellinen 2D- mekaniikkasuunnittelujärjestelmä AutoCAD ympäristöön. 
Ohjelmisto on kehitetty erityisesti suomalaisten suunnittelijoiden tarpeisiin yhteistyössä suomalaisten alan ammattilaisten kanssa. CADMill ohjelmistot ovat suomenkielisiä, selkeitä sekä helppokäyttöisiä. Ohjelmistossa on myös englanninkielinen käyttöliittymä.


Ohjelmisto sisältää vastaavan AutoCAD-pohjaisen sovelluksen ominaisuudet kuten muun muassa yli 100.000 suunnittelijan tarvitsemaa standardi- ja vakio-osaa, automaattinen osaluettelointi, automaattimitoitus, piirustusmerkinnät, omat symbolikirjastot, parametrinen akselinpiirto, lujuus-laskentaominaisuuksia, tietokantapohjainen raportointimahdollisuus.


Normaalin mekaniikkasovelluksen lisäksi CADMill Mechanicin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa putkiosakirjastot, 
laippakirjastot sekä täydelliset teräspalkkikirjastot Suomessa käytettyjen, eurooppalaisten ja amerikkalaisen ANSI-standardiston mukaisesti. 

Lue lisää ohjelmistosta

CADMill Process 

CADMill Process on tietokantapohjainen sovellusohjelmisto prosessikaavioiden dokumentaation luomiseen ja tiedonhallintaan. Ohjelmisto rakentuu AutoCAD-pohjaisesta CAD-osiosta, jonka avulla luodaan graafinen prosessikaavio ja tietokantaosiosta. 


CADMill Explorerilla hallitaan kaaviossa olevaa tietoa sekä CADMill Reporterilla luodaan raporttimuotoista dokumentaatiota MS Excel-muotoon. 
 

Tietokannan hallintaan on tarkoitettu CADMill Database Editor. Tietokanta on reaaliaikainen, joten kaavioihin lisätty informaatio on välittömästi hyödynnettävissä raporteissa ja muokattavissa Database Editorissa.

Ohjelmisto täyttää teknisiltä ominaisuuksiltaan vaativimmankin käyttäjän tarpeet ja on helposti sovitettavissa toimimaan 
esimerkiksi erilaisten positiointisääntöjen mukaisesti helppokäyttöisellä konfiguroinnilla käyttäjän toimesta. 
Ohjelmiston raporttipohjat ovat myös helposti muokattavissa.

 

Lue lisää ohjelmistosta
 

Kysy minulta lisää CADMill -tuotteista

Miikka Vehkaoja2019-03-06.png

Miikka Vehkaoja

040 526 0442

miikka.vehkaoja@profox.com

Tekninen johtaja

bottom of page