top of page
Etsi
  • Ari Puuskari

Loimme uuden palvelu- ja tuotekonseptin teollisuuden projektien tarpeeseen

Päivitetty: 26. elok. 2021Kustannustehokkaasta projektinhoidosta on puhuttu pitkään, mutta sen edistämiseksi ei ole tehty riittävästi – Olemme luoneet uuden konseptin, jolla hankkeesi toteutuu ajallaan ja budjetissa

Profox on muotoillut tuote- ja palvelukonseptinsa kattavaksi kokonaisuudeksi, joka vastaa teollisuuden investointihankkeiden ja elinkaarenaikaisen käytön tarpeisiin.

Kokonaisuus muodostuu ohjelmistotuotteista, yhteistoiminta-alustasta ja projektipalveluista, jotka palvelevat projektin eri osapuolia. Oletpa sitten projektin omistaja, suunnittelija, laitetoimittaja, urakoitsija tai käytön ja kunnossapidon ammattilainen niin konseptista löytyy juuri Sinun tarpeitasi palveleva työkalu ja/tai palvelu.


Tämän konseptin hyötyjä eri osapuolille ovat:

Projektinomistaja:

Tarjoaa kattavat projektipalvelut sekä työkalut, joilla saadaan läpinäkyvyyttä projektin tilanteeseen sekä parempaa kommunikaatiota eri osapuolien välille. Tämä varmistaa paremman aikataulun ja budjetinhallinnan.

Suunnittelija:

Tarjoaa kehittyneet suunnittelutyökalut, asiantuntevan koulutuksen ja tuen sekä paremman kommunikaation eri projektipuolten välille. Näin turhat virheet vähenevät.

Laitetoimittaja:

Tarjoaa laitetoimittajien projektiryhmille kehittyneet suunnittelutyökalut ja asiantuntevan tuen. Ajantasainen näkymä projektin tilanteeseen ja toimiva kommunikaatiokanava helpottaa laitteiden asennustoimintaa.

Urakoitsija: Tarjoaa visuaalisen näkymän projektisuunnitelmiin, alustan työmaan edistymisen seurantaan ja työmaan mahdollisten poikkeamien hallintaan.

Käyttö- ja kunnossapito:

Tarjoaa visuaalisen alustan kaikkeen laitoksen digitaalisen aineiston hyödyntämiseen mm. kunnossapitotehtävien, seisakkisuunitelmien, työturvallisuusasioiden kehittämisen, logistisen toiminnan kehittämisen ja kulunvalvonnan alueilla.

Järjestelmä varmistaa myös, että projektiaineistot eivät ole vain kertakäyttöisiä vaan niitä hyödynnetään myös elinkaarella muunmuassa käyttö- ja huoltohenkilöstön toimesta. Näin varmistamme asiakkaamme digitaalisen tulevaisuuden.


Kerromme mielellämme lisää konseptista, olethan rohkeasti yhteydessä meihin

Lisätietoja myös nettisivuillamme. Ari Puuskari

0400-488267

ari.puuskari@profox.com169 katselukertaa0 kommenttia

Comments


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kiitos viestistäsi!

Toimistomme

Emalikatu 9 (Primulan talo)

04440 Järvenpää

puh: 0400-488 267

 

Pitkämäenkatu 6

20250 Turku

puh: 044-9760 389

Myynti:

sales@profox.com
 

Tuki:
support@profox.com

Puh: 020-74166 23

Meille töihin?

Avoimet hakemukset voi lähettää CV:ineen osoitteeseen sales@profox.com

Yhteystiedot ja yhteydenotto
bottom of page