top of page
Etsi
 • Ari Puuskari

Edgewise webinaari: Luo laitoksesta digitaalinen kaksonen AVEVA E3D- ja Plant 3D -ympäristöissä

Päivitetty: 6. lokak. 2023

Profox tuo Suomeen EdgeWise Plantin, joka mullistaa teollisuuden digitaalisten kaksosten luonnin ja as-built-mallinnuksen. Nämä ovat avanneet uusia ovia teollisuudelle, laivateollisuudelle sekä laitosten suunnitteluun, optimointiin, ylläpitoon ja huoltoon. EdgeWise Plantin avulla 3D-mallinnusprosessi automatisoidaan käyttäen laserkeilauksesta tuotettuja pistepilviä.


Miksi valita Profox ja EdgeWise Plant?

 • Monipuoliset palvelut: Tarjoamme EdgeWise Plant -ohjelmiston, koulutuksen ja käyttötuen.

 • Räätälöidyt ratkaisut: Jos kaipaat vaivatonta ratkaisua, tarjoamme avaimet käteen -palvelua. Anna Profoxin hoitaa kaikki 3D-mallinnukseen liittyvät tehtävät, jolloin sinun ei tarvitse investoida ohjelmistoihin, koulutukseen eikä erityisosaamiseen. (Kauttamme myös laserkeilauspalvelu)

 • Ammattitaito: Profoxin asiantuntijatiimi tukee sinua digitaalisten kaksosten luomisessa ja hyödyntämisessä.


HALUATKO SAADA DIGITAALISET KAKSOSET HALTUUSI?

 1. Katso webinaari (linkki alla).

 2. Tutustu EdgeWise-ohjelmistoon käytännössä ja tilaa EdgeWise-työpaja Profoxilta yrityksellesi, joko AVEVA E3D- tai Autodesk Plant 3D -ympäristössä (tietoa alla).


Viisi syytä katsoa webinaari:

 1. Näe vaivattoman mallinnuksen mahdollisuudet: Automatisoi putkistojen ja rakenteiden mallinnus pistepilvitiedoilla. Tehosta mallinnusprosessejasi jopa 66 % edistyneiden tietokonenäköalgoritmien avulla.

 2. Räätälöity pistepilville: EdgeWise Plant on suunniteltu pistepilvitietojen käsittelyyn, tarkkuuden ja tehokkuuden takaamiseksi.

 3. Perusteellinen laadunvalvonta: Tutustu EdgeWise Plantin QA/QC-työkaluihin.

 4. Saumaton yhteensopivuus: Selvitä, kuinka EdgeWise Plant integroituu AVEVA E3D:n ja Autodesk Plant 3D:n kanssa.

 5. Alan näkemyksiä: Kuule asiantuntijoilta ClearEdge3D:stä, InSource Solutionsista ja AVEVAsta.

Digitaaliset kaksoset ovat mullistaneet alaa, mutta niiden luominen voi olla haasteellista. Perinteiset työnkulut voivat olla aikaa vieviä ja virhealttiita. EdgeWise Plant on automatisoitu mallinnusratkaisu, integroituna AVEVA E3D Designiin ja Autodesk Plant 3D:hen.
Tutustu EdgeWise-ohjelmistoon käytännössä


Oletko valmis näkemään, miten EdgeWise-ohjelmisto voi mullistaa teollisuuden mallinnuksesi? Webinaarimme herätti varmasti kysymyksiä ja uteliaisuutta – nyt voit kääriä hihat ja syventyä ohjelmistoon käytännössä.


Yrityskohtainen EdgeWise-työpaja


Mitä saat?

 • Kahden viikon kokeilulisenssi (rajoitettu käyttö): Testaa EdgeWise-ohjelmistoa omassa ympäristössäsi (5-10 omaa pistepilveä tai tarvittaessa saa myös Profoxilta)

 • 4 h työpaja Teamsissä (2x2h): Saat syventävää koulutusta ja tukea meiltä, jotta pystyt hyödyntämään ohjelmistoa parhaalla mahdollisella tavalla.

 • Tukipalvelu 90 päivää , ammattitaitoinen ohjaus ja tuki: Profoxin asiantuntijat ovat käytettävissäsi, jotta saat parhaan hyödyn sekä kokeilulisenssistä että työpajasta. He ovat mukana myös 30 pv lisenssin käyttöönotossa kokeilulisenssin käytön jälkeen.

Tämä työpaja ei ole vain tilaisuus kokeilla uutta työkalua. Se on investointi tulevaisuuteesi ja mahdollisuutesi nähdä, kuinka EdgeWise voi tehostaa ja parantaa työprosessejasi.


Edgewise työpaja 600 € (alv 0)

30 pv varsinaisen Edgewise ohjelman käyttöä:(kokeilujakson päätyttyä)

Aveva E3D Design integraatio: 2500 € AutoCAD Plant3D integraatio 1700 €Tilaa työpaja alla olevalla lomakkeella tai suoraan Arilta (yhteystiedot alla)


Haluatko lisätietoja tai esittelyn suomeksi? Ota yhteyttä Profoxin tiimiin alla olevalla lomakkeella tai Ari Puuskari, Profox, 040 048 8267, ari.puuskari@profox.com tai https://www.profox.com/


110 katselukertaa0 kommenttia

Comments


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kiitos viestistäsi!

Toimistomme

Emalikatu 9 (Primulan talo)

04440 Järvenpää

puh: 0400-488 267

 

Pitkämäenkatu 6

20250 Turku

puh: 044-9760 389

Myynti:

sales@profox.com
 

Tuki:
support@profox.com

Puh: 020-74166 23

Meille töihin?

Avoimet hakemukset voi lähettää CV:ineen osoitteeseen sales@profox.com

Yhteystiedot ja yhteydenotto
bottom of page