top of page
Etsi
  • Ari Puuskari

Profox tarjoaa laitosmallikoordinaattorin palveluja

Järvenpää 12.10.2022
Profox Companies Oy ryhtyy tarjoamaan teollisuuden hankkeisiin riippumatonta laitosmallikoordinaattorin palvelua.


Olemmejo vuosien ajan erilaisissa hankkeissa olleet tuottamassa vastaavaa palvelua, joskin palvelua ei ole aiemmin nimetty laitosmallikoordinaattoripalveluksi eikä sen sisältöä ole yksilöity. Avainhenkilöillämme on vuosien kokemus laitossuunnittelusta erilaisissa teollisuuden projekteissa sekä pitkä kokemus erilaisista suunnittelujärjestelmistä ja koordinaatio-ohjelmistoista. Olemme myös olleet kehittämässä alan työprosesseja ja PSK-standardistoja.


Rakennusteollisuuden hakkeissa on jo varsin tavallista hankkia tietomallikoordinaattorin palveluja, mutta teollisuuden hankkeissa ei asia ole vielä yleistynyt.

Laitosmallikoordinaattorin palvelu on teollisuuden tarpeisiin sovitettu tietomallikoordinaattoripalvelu, joskin se kattaa laitosprojektissa myös työmaatoimintaa ja huolehtii tilaajan eduista myös varmistamalla, että hankkeenaikaiset aineistot kierryttävät tilaajan digitaalista omaisuutta ja ovat käytettävissä myös elinkaarenaikaisessa käytössä.

Jokaisessan teollisuuden hankkeessa, erityisesti muutos, laajennus ja parannushankkeessa tulisi olla nimetty laitosmallikoordinaattori varmistamassa aineistojen sujuvaa käyttöä ja sitä myöten onnistunutta hanketta.Kysy lisää palvelusta:


Tj Ari Puuskari 0400-488267 tai ari.puuskari@profox.com


72 katselukertaa0 kommenttia

Comments


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kiitos viestistäsi!

Toimistomme

Emalikatu 9 (Primulan talo)

04440 Järvenpää

puh: 0400-488 267

 

Pitkämäenkatu 6

20250 Turku

puh: 044-9760 389

Myynti:

sales@profox.com
 

Tuki:
support@profox.com

Puh: 020-74166 23

Meille töihin?

Avoimet hakemukset voi lähettää CV:ineen osoitteeseen sales@profox.com

Yhteystiedot ja yhteydenotto
bottom of page