top of page
Etsi
  • Ari Puuskari

Profox tarjoaa laitosmallikoordinaattorin palveluja

Järvenpää 12.10.2022
Profox Companies Oy ryhtyy tarjoamaan teollisuuden hankkeisiin riippumatonta laitosmallikoordinaattorin palvelua.


Olemmejo vuosien ajan erilaisissa hankkeissa olleet tuottamassa vastaavaa palvelua, joskin palvelua ei ole aiemmin nimetty laitosmallikoordinaattoripalveluksi eikä sen sisältöä ole yksilöity. Avainhenkilöillämme on vuosien kokemus laitossuunnittelusta erilaisissa teollisuuden projekteissa sekä pitkä kokemus erilaisista suunnittelujärjestelmistä ja koordinaatio-ohjelmistoista. Olemme myös olleet kehittämässä alan työprosesseja ja PSK-standardistoja.


Rakennusteollisuuden hakkeissa on jo varsin tavallista hankkia tietomallikoordinaattorin palveluja, mutta teollisuuden hankkeissa ei asia ole vielä yleistynyt.

Laitosmallikoordinaattorin palvelu on teollisuuden tarpeisiin sovitettu tietomallikoordinaattoripalvelu, joskin se kattaa laitosprojektissa myös työmaatoimintaa ja huolehtii tilaajan eduista myös varmistamalla, että hankkeenaikaiset aineistot kierryttävät tilaajan digitaalista omaisuutta ja ovat käytettävissä myös elinkaarenaikaisessa käytössä.

Jokaisessan teollisuuden hankkeessa, erityisesti muutos, laajennus ja parannushankkeessa tulisi olla nimetty laitosmallikoordinaattori varmistamassa aineistojen sujuvaa käyttöä ja sitä myöten onnistunutta hanketta.


Lue lisää laitosmallikoordinaattorin roolista ja hyödyistä hankkeessa


Kysy lisää palvelusta:


Tj Ari Puuskari 0400-488267 tai ari.puuskari@profox.com


54 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page