top of page
Etsi
  • Ari Puuskari

Walki Group Oy:n digitaalinen tehdasympäristö

Päivitetty: 23. lokak. 2023

Tervetuloa kuuntelemaan miten Walki Group edistää digitalisaatiota hyödyntämällä digitaalista teollisuusympäristöä heidän laitoksestaanTässä videossa pääsemme kuulemaan suoraan Walki Group Oy:n

teollisuuslaitokselta Valkeakoskelta, kun tehdaspalvelupäällikkö Mikko Nurminen kertoo, miten digitaaliset teollisuusympäristöt ovat tehneet mahdolliseksi monia merkittäviä tehostuksia heidän toiminnassaan.

Mikko jakaa kokemuksiaan siitä, kuinka digitaaliset ratkaisut ovat vaikuttaneet positiivisesti Walkin toimintaan ja tuoneet mukanaan useita etuja. Mikko myös konkretisoi, miten he ovat hyödyntäneet digitaalisten teollisuusympäristöjen tarjoamia mahdollisuuksia Walkin teollisuuslaitoksella päivittäisissä toiminnoissaan. Hän kertoo esimerkkejä siitä, miten nämä teknologiset ratkaisut ovat muuttaneet heidän tapaansa tehdä asioita ja millaisia tuloksia tämä on tuonut tullessaan.

Kun kuuntelet Mikon tarinaa, saat arvokasta tietoa siitä, miten digitaaliset teollisuusympäristöt voivat vaikuttaa positiivisesti juuri sinun yrityksesi toimintaan. Mikko jakaa käytännön kokemuksia ja oivalluksia siitä, kuinka nämä ratkaisut voivat olla avain tehokkuuden, turvallistamisen ja jopa liiketoiminnan kehittämisen suhteen.

Joten, annetaan Mikon kertoa lisää siitä, miten digitaaliset teollisuusympäristöt ovat muuttaneet Walkin toimintaa ja mitä se voi tarkoittaa myös sinun yrityksellesi:

Mikko tulee kertomaan aiheesta lisää Profoxin PSK seminaariin 3.11 Helsinkiin


54 katselukertaa0 kommenttia

Comentários


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kiitos viestistäsi!

Toimistomme

Emalikatu 9 (Primulan talo)

04440 Järvenpää

puh: 0400-488 267

 

Pitkämäenkatu 6

20250 Turku

puh: 044-9760 389

Myynti:

sales@profox.com
 

Tuki:
support@profox.com

Puh: 020-74166 23

Meille töihin?

Avoimet hakemukset voi lähettää CV:ineen osoitteeseen sales@profox.com

Yhteystiedot ja yhteydenotto
bottom of page